2017- Circus van het Verlangen

Spot speelde op zondag 5 november 2017 de verkorte versie van Circus van het Verlangen in café De Stapper te Alkmaar (Platte Stenen Brug). TOEGANG was GRATIS

Aanvang 14.00 – 16.00 en 18.00u. @Brugtheaterfestival

 

 

 

 

Tijdens de UITMARKT te Schagen speelden we op zondag 3 september 2017 de verkorte versie van onze succesvolle voorstelling ‘Circus van het Verlangen’ voor een bomvol Scagon Theater. Hieronder ziet u een video-impressie van dit optreden

Het is mogelijk om deze voorstelling ook tijdens uw evenement, feest of festival te laten spelen. Neemt u hiervoor contact met ons op via ons formulier op deze website

Creatief maak-proces van deze productie: Neem het kleurrijkste onderwerp in het leven; de LIEFDE en schrijf daar over….. Zo begon het. Acteurs van theatergroep Spot’70 keken in hun hart en hadden oog voor hun verhalen over DE LIEFDE.

De woorden, de anekdotes kwamen op papier. Regisseur Kitty Relleke heeft de verhalen aaneen geregen tot een mooie, avondvullende voorstelling.

Spot’70 koestert haar jonge talenten en geeft ze nu de kans om te gloriëren naast de mensen, die het klappen van de zweep kennen.

Het ‘Circus van het Verlangen, de titel van het gerecht uit eigen keuken, is in januari en februari te zien in het Dorpshuis te Warmenhuizen.

Spot’70 laat het niet alleen bij toneel. Muziek, dans, acrobatiek en een eigenzinnig decor verrijken de voorstelling. Dames en Heren, Jongens en Meisjes, Hooggeëerd Publiek: KOMT DAT ZIEN!

 

KAARTVERKOOP

‘Circus van het Verlangen’ Voorstellingen januari / februari 2017. U kunt kaarten RESERVEREN via www.spot70.nl/reserveren of telefonisch 0226-399993 (Kathy Veenman)

Repetitie foto’s 30 november 20163 reacties op “2017- Circus van het Verlangen”

 1. Astrid schreef:

  Het was prachtig. Wat een mooie liefdevolle voorstelling. 🙂

 2. Ha beste Spotters!
  Jullie hadden tijd nodig voor weer omkleden, anders had ik jullie na je derde voorstelling gisteravond nog even gesproken.
  Wat een heerlijke voorstelling! Schitterend geplaatst in die rare ruimte, spatzuiver gelijk in de sterke spreekkoren, verrassend in de acrobatiek, glorieus dansmoment op de Entree van de Gladiatoren, waar verkopen jullie de CD met alle volledige liefdesliederen waaruit jullie citeerden, en een mooie opbouw en een mooi rond eind.
  En: wat bijzonder en zeker niet toevallig dat jullie het brug-seizoen mochten openen.
  Kortom: Petra en ik hebben genoten!
  Heel veel succes met jullie volgende stappen,
  Walter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *